Scroll Top

NiSi Filters bij workshops van Mike Muizebelt

NiSi Filters

Recentelijk maakte Mike Muizebelt kennis met de filters van NiSi en hij was direct enthousiast over de mogelijkheden en de lijn van dit merk. Dit Chinese merk heeft al jaren een heel scala aan oplossingen voor de fotograaf die filters inzet voor het verkrijgen van het perfecte plaatje.

Van ronde schroeffilters, filterhouders voor hun rechthoekige systemen in 75, 100, 150 en zelfs 180mm tot complete kits waarmee iedere landschapsfotograaf direct aan de slag kan.

Er zijn op dit moment veel aanbieders van filtersystemen en op papier doen ze geen van allen voor elkaar onder. Filters moeten echt in de praktijk getest worden, want allen zo krijg je een goed oordeel over scherpte, kleurechtheid en gebruiksgemak.

NiSi Landscape CPL - NiSi 3 stops medium GND

Veldtest in Namibië

Recentelijk reisde Mike door Namibië waar hij de NiSi Filters gebruikte op zijn full frame Pentax K-1 en zijn middenformaat Pentax 645Z. Beide camera’s hebben een enorme resolutie en hoog dynamisch bereik. Al snel bleek dat de NiSi filters hielpen hem het beste uit de situaties naar boven boven te halen zonder inbreuk te doen aan de kwaliteit.

Daarnaast was het gebruiksgemak en de compleetheid van het NiSi filtersysteem een zogenaamd “unique selling point” in het vaak onoverzichtelijke aanbod aan filtersystemen die op er op de markt aangeboden worden.

NiSi Landscape CPL - Nisi 3 stops soft GND
NiSi Landscape CPL - NiSi 3 stops medium GND

NiSi Ambassadeur

De samenwerking en de contacten met de importeur van de NiSi, Transcontinenta, waren zo goed en inspirerend, dat de kennismaking met NiSi inmiddels heeft geleidt tot een ambassadeurschap.

Voor de deelnemers aan specifieke workshops, zoals de lange sluitertijden workshops in Scheveningen en Petten, mooi nieuws want het betekend dat jullie tijdens deze workshops ook uitgebreid kennis kunnen maken met deze filters.

Wil je nu al wat meer beeld zien dat hij met deze NiSi filters gemaakt heeft? Kijk dan even op Mike’s website: NiSi filters in Namibië

(8)
95.00
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
(7)
95.00
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Gerelateerde berichten

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×