Workshop Winterfotografie 2019 – 2020

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Winterfotografie 2019 – 2020

18/01/2020 @ 8:00 AM - 1:00 PM UTC+0

€85.00

Workshop Winterfotografie – Winter 2019 – 2020

Voor deze workshop zijn we afhankelijk van het weer en deze workshop gaat dan ook alleen maar door als de omstandigheden goed zijn! Ook de datum laten we afhangen van de beste omstandigheden!

Voor deze workshop kan je je vrijblijvend inschrijven door het bestelproces te doorlopen. Je gegevens worden dan bewaard en ik zal je enkele dagen voordat hij plaats gaat vinden benaderen. Het maximum aantal deelnemers is 8 personen. De eerste 8 inschrijvers worden als eerste benaderd, daarna gaan we de wachtlijst af. Bij voldoende animo zal er een een tweede dag gepland worden!

De winter is op het eerste oog een koud, saai, nat en somber jaargetijde. Maar juist diezelfde winter biedt ons unieke mogelijkheden voor onze fotografie. In deze workshop winterfotografie gaan we aan de slag met deze unieke situatie.

Het winterse licht met zijn langgerekte periode van zonsopkomst en zonsondergang is wellicht het mooist denkbare licht en kan ontzettend veel sfeer geven aan je foto’s. De contrastrijke landschappen bieden de zwart-wit fotograaf ook ontzettend veel mogelijkheden voor het omzetten van de beelden naar abstracte zwart-wit.

Tijdens deze winter wandeling besteed ik aandacht aan het leren kijken en ontdekken van de mogelijkheden die we voorgeschoteld krijgen. Je leert de belichting juist aan te passen en we gaan in op het effect dat de witbalans van je camera heeft op het uiteindelijke beeld. Uiteraard gaan we in op zaken als compositie en camerastandpunt. Je zult zien dat er vaak meer onderwerpen voor handen zijn dan je op het eerste oog zou verwachten.
Deze workshop is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf.

Gegevens

Datum:
18/01/2020
Tijd:
8:00 AM - 1:00 PM UTC+0
Kosten:
€85.00
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://photounited.nl/product/workshop-winterfotografie/

Locatie

Meijendel
Nederland

Organisator

Mike Muizebelt