Workshop Waddenlicht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Waddenlicht

september 20 @ 5:00 PM - 8:30 PM UTC+0

€85.00

Het Wad is een prachtig natuurgebied dat een enorme aantrekkingskracht heeft op heel veel mensen. Je vindt er rust en ruimte om de beslommeringen van alledag van je schouders af te laten glijden. Een dagje op het Wad geeft je een enorme mentale energie injectie.Het gebied is een enorme magneet voor kunstenaars. Het licht boven het Wad is bijzonder fotogeniek. Kijk naar het licht en voel de wind. Het danst, gromt, streelt, lacht en pakt je beet en laat je niet meer los! Het Wad dat moet je beleven. Stap over de dijk en geniet van de bijzondere natuur.

Ik kom al jaren op het Wad. Als kleine jongen liep ik al aan de hand van mijn vader tussen de slenken over de drooggevallen Wad bodem. Nu geef neem ik jou graag mee voor een mooie fotografie workshop “Waddenlicht”.
Compositie, belichting en het werken met filters voor landschapsfotografie komen uitgebreid aan bod tijdens deze workshop. We vergeten echter de mooie details van de Waddenbodem, de paaltjes, schelpen, krabbetjes en alle andere mooie ontwerpen natuurlijk niet.

We starten de workshop met een kop koffie of thee en wat lekkers. Tijdens de kennismaking bespreken we het programma. Aansluitend lopen we een paar honderd meter naar de vloedlijn. We zullen deze avond optimaal gebruik maken van het licht en de weersomstandigheden waarbij  toewerken naar een prachtige (hopelijk ) zonsondergang en het blauwe uurtje.

Gegevens

Datum:
september 20
Tijd:
5:00 PM - 8:30 PM UTC+0
Kosten:
€85.00
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://photounited.nl/product/workshop-waddenlicht/

Locatie

Ternaard

Organisator

Hillebrand Breuker