Scroll Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop storytelling met fotografie

11/06/2022 @ 5:30 AM - 10:30 AM UTC+0

€99

Verhalen brengen ideeën over. Maar hoe vertel je nu precies een verhaal met je foto’s? En hoe bereidt je eigenlijk een fotoshoot voor. En als je op locatie bent, hoe haal je dan het meeste uit je reportage? Daarom heb ik een interessante locatie uitgezocht waar veel gebeurd… en dus te vertellen is. Hier maak jijzelf – met mijn hulp – een verhaal. Een bijzondere workshop waar een mooie beleving gecombineerd wordt met verhalen vertellen, voorbereiding, techniek en compositie.

Voor deze storytelling workshop gaan we aan de slag op een betoverende boerderij in het Groene Hart. De historische boerderij stamt uit de 17de eeuw en ligt op een rustige en prachtige plek in Zoeterwoude. Waarover je een verhaal wilt vertellen is aan jou: dat kunnen de dieren op de boerderij zijn, het werk op de boerderij etc. Voor je verhaal kun je met verschillende lenzen aan de slag, van macro, portret, groothoek tot tele. Ook als je één lens hebt kun je prima aan de slag. Van te voren krijg je huiswerk toegestuurd en na afloop kun je je fotoverhaal opsturen voor wat korte persoonlijke feedback.

Gegevens

Datum:
11/06/2022
Tijd:
5:30 AM - 10:30 AM UTC+0
Kosten:
€99
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://photounited.nl/product/workshop-storytelling-met-fotografie/

Locatie

Zoeterwoude

Organisator

Bart van Engeldorp Gastelaars

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×