Scroll Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prive workshop Blauwborsten fotograferen

31/03/2019 @ 7:00 AM - 3:00 PM UTC+0

De Blauwborst is een prachtige vogel die zich zelden laat fotograferen. Eind Maart is echter de baltsperiode van de Blauwborsten en de enige tijd van het jaar dat ze zich prachtig laten zien. Dit is dan ook de periode dat we deze leuke prive workshop met maximaal 2 deelnemers organiseren. Jeroen Stel kent een aantal gebieden waar deze bijzondere vogels zich ophouden en goed te fotograferen zijn.

Voor deze prive workshop is een telelens in het bereik tussen 400mm en 600mm (ideaal rond de 500mm) het best om mee te nemen, maar als je die niet hebt is dat ook geen probleem en zijn er mogelijkheden gebruik te maken van het materiaal van de cursusleider.

We zullen de Blauwborsten op verschillende afstanden en in hun natuurlijke habitat proberen te fotograferen. Daarnaast zullen de lichtomstandigheden ons dwingen creatief om te gaan met ons materiaal wat zeer leerzaam is.

Gegevens

Datum:
31/03/2019
Tijd:
7:00 AM - 3:00 PM UTC+0
Evenement Tags:
, , ,

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×