Scroll Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Photowalk Radio Kootwijk

27/04/2019 @ 9:00 AM - 12:00 PM UTC+0

€25.00

Eens per kwartaal houden de mentoren van Photo United een inspirerende wandeling door een interessant natuurgebied in de Benelux. In tegenstelling tot onze intensievere workshops gaat het bij de wandelingen om het opdoen van inspiratie en het krijgen van allerhande tips en fotografisch advies. De perfecte kans om Photo United beter te leren kennen.

Tijdens deze photowalk door het gebied rondom Radio Kootwijk richten we ons op het voorjaar in al zijn diversiteit. Na deze fotowandeling ga je naar huis met nieuwe ideeën en zul je geïnspireerd het voorjaar tegemoet zien. Gedurende deze ochtend sessie kun je oefenen met belichting, compositie, gebruik van verschillende standpunten en dagen wij je uit om over dit soort zaken na te denken voor -en tijdens het fotograferen. Uiteraard staan we voor je klaar om je te helpen bij e.v.t problemen waar je tegenaan loopt en kun je met al jouw vragen bij ons terecht.

Gegevens

Datum:
27/04/2019
Tijd:
9:00 AM - 12:00 PM UTC+0
Kosten:
€25.00
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://photounited.nl/product/photo-united-photowalk-radio-kootwijk-2/

Locatie

Radio Kootwijk

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×