Scroll Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Macrofotografie in de Hollandse duinen

10/06/2023 @ 5:00 AM - 11:00 AM UTC+0

€95,00

Voor deze exclusieve macrofotografie fotoworkshop gaan we op zaterdag 10 juni 2023 naar 1 van mijn favoriete kustgebieden; Meijendel. Onderdeel van het grootste aaneengesloten duingebied van Zuid Holland en aangewezen als Natura 2000 gebied. Tijdens elk seizoen heeft Meijendel zijn charmes, dus we zouden hier eigenlijk het hele jaar door terecht kunnen. Maar voor de macrofotografie is half mei tot eind oktober eigenlijk de beste tijd.
Maar niet alleen de natuur op de vierkante centimeter is er interessant. Bijzondere vogels in het gebied zijn onder meer de geoorde fuut, blauwborst, roerdomp en woudaap. Meijendel is daarnaast ook erg wildrijk; er leven reeën, vossen en enkele damherten.
De workshop is geschikt voor fotografen van ieder niveau en we zullen naast de technische kant van macrofotografie ook ingaan op de kunst van het kijken. De compositie en je standpunt ten opzichte van je onderwerp is vaak de basis voor een minder- of meer geslaagde foto.

Gegevens

Datum:
10/06/2023
Tijd:
5:00 AM - 11:00 AM UTC+0
Kosten:
€95,00
Site:
https://photounited.nl/product/macrofotografie-in-de-zuid-hollandse-duinen/

Locatie

Meijendel
Nederland

Organisator

Mike Muizebelt

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×