Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2020

Prive workshop focus stacking

januari 5 @ 9:00 AM - 3:00 PM UTC+0

Een van de grootste problemen bij extreme macro fotografie is de beperkte scherptediepte. Om dit probleem te overkomen leer je tijdens deze prive workshop alles over de techniek focus stacking. Een prachtige techniek waarbij je d.m.v software enkele honderden beelden samen voegt tot een beeld dat van voor naar achteren scherp is. U wordt bij deze workshop thuis begeleidt door uw workshopleider Jeroen Stel.

Meer weten »

Workshop Amsterdam Light Festival

januari 11 @ 7:00 PM - 11:00 PM UTC+0
Amsterdam Nederland
€85
Light Festival

Bij deze inspirerende Amsterdam Light Festival fotoworkshop gaan we aan de slag met het creëren van creatieve effecten tijdens het fotograferen van de verlichte kunstwerken. Na de theoretische uitleg wandelen we samen door Amsterdam langs de kunstwerken en de nadruk ligt op het werken met weinig licht en creatief omgaan met beperkt licht. Hierna ga je zelf aan de slag in de binnenstad van Amsterdam onder begeleiding van Jeroen Stel.

Meer weten »

Workshop Winterfotografie 2019 – 2020

januari 18 @ 8:00 AM - 1:00 PM UTC+0
Meijendel Nederland
€85.00

Workshop Winterfotografie - Winter 2019 - 2020 Voor deze workshop zijn we afhankelijk van het weer en deze workshop gaat dan ook alleen maar door als de omstandigheden goed zijn! Ook de datum laten we afhangen van de beste omstandigheden! Voor deze workshop kan je je vrijblijvend inschrijven door het bestelproces te doorlopen. Je gegevens worden dan bewaard en ik zal je enkele dagen voordat hij plaats gaat vinden benaderen. Het maximum aantal deelnemers is 8 personen. De eerste 8…

Meer weten »

Workshop vossen fotografie

januari 26 @ 12:00 PM - 5:00 PM UTC+0
Zandvoort, Zandvoortselaan Nederland
€85

De Amsterdamse Waterleiding Duinen worden inmiddels door menig fotograaf geassocieerd met Vossen. De reden hiervoor is dat deze Vossen door de jaren heen aan mensen gewend zijn geraakt en daardoor eenvoudiger te benaderen zijn. In de natuurfotografie is niets zeker maar de kans om hier Vossen te treffen is wel heel erg groot en vandaar dat we er een leuke fotoworkshop aan hebben gekoppeld onder leiding van een echte wildlife specialist.Uw workshopleider Jeroen Stel kent dit gebied op zijn duimpje…

Meer weten »

februari 2020

Prive workshop eekhoorns fotograferen

februari 1 @ 8:30 AM - 7:00 PM UTC+0
€350

Deze prive workshop leert je op welke manier je eekhoorns het beste kunt benaderen en hoe ze te fotograferen met verschillende lenzen.

Meer weten »

Workshop straatfotografie Amsterdam

februari 2 @ 10:00 AM - 4:30 PM UTC+0
€135

Leer de stad fotograferen als een professionele reportage fotograaf. Tijdens deze 6 uur durende workshop ontwikkel je een andere kijk op het alledaagse leven in de stedelijke omgeving van onze hoofdstad Amsterdam.

Meer weten »

Workshop leer je Canon fototoestel kennen

februari 9 @ 12:00 PM - 5:00 PM UTC+0
Zandvoort, Zandvoortselaan 130
Zandvoort, Nederland
€85
Canon cursus

Wanneer je net een CANON toestel hebt aangeschaft zijn alle knoppen wellicht nog een groot mysterie voor je. Jeroen Stel helpt je graag dit mysterie te ontrafelen en zal je alle mogelijkheden van jouw Canon toestel leren. Deze workshop houden we in de prachtige Amsterdamse Waterleiding Duinen en is dus gelijk een mooie kans dit gebied eens te leren kennen van iemand die er al 20 jaar komt. Of je nu al bekend bent met je Canon toestel en het…

Meer weten »

Workshop landschapsfotografie Kinderdijk

februari 22 @ 12:00 PM - 5:00 PM UTC+0
€85

Beleef een leerzame workshop landschapsfotografie op wellicht het bekendste werelderfgoed van Nederland, de molens van Kinderdijk.

Meer weten »

Prive Workshop Cameraval Techniek

februari 23 @ 12:00 PM - 7:00 PM UTC+0
Vierhouten Vierhouten, Nederland
€350

Er zijn veel dieren welke we vrijwel nooit zien omdat ze schuw en 's nachts actief zijn. Dat betekent echter niet dat je ze niet kunt fotograferen. Een van de leukste technieken om dat te doen is de cameraval techniek. Deze prive workshop leert je op welke manier je d.m.v gebruik van een spiegelreflex camera in een speciale waterdichte behuizing, een infrarood systeem en enkele flitsers toch dicht op deze schuwe nachtdieren kunt komen en ze zelfs met een groothoeklens…

Meer weten »

Workshop landschapsfotografie Oisterwijkse Vennen

februari 29 @ 7:30 AM - 1:00 PM UTC+0
€85

Beleef een leerzame workshop landschapsfotografie in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je krijgt uitleg over technieken, materialen en compositie. We bezoeken fotogenieke locaties en je leert hoe je door anders te kijken betere foto’s gaat maken.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen