Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

Workshop Vlinders en Libellen fotograferen

mei 25 @ 5:30 AM - 11:00 AM

Mei is één van de beste maanden van het jaar om vlinders en libellen te fotografen, je kunt dan vele soorten tegenkomen zoals de Bruine Korenbout, Viervlek, Platbuik en Vroege Glazenmaker maar ook waterjuffers zoals de Blauwe Breedscheenjuffer, Grote Roodoogjuffer en de fotogenieke Weidebeekjuffer.

Meer weten »

Workshop Lightpainting

mei 31 @ 8:00 PM - 11:30 PM
Wassenaar Nederland
€85.00

Bij deze inspirerende workshop Lightpainting gaan we aan de slag met het creëren van creatieve effecten met verschillende lichtbronnen. We gaan hiervoor naar een strand in de omgeving van Wassenaar/Katwijk en de nadruk ligt op het tekenen met licht. Na de theoretische uitleg maken we gezamenlijk enkele beelden met een model, hierna ga je zelf aan de slag in groepjes van 3 personen. Na afloop van deze workshop heb je dus niet alleen een aantal mooie beelden op je camera…

Meer weten »

juni 2019

Heideblauwtjes fotograferen

juni 15 @ 5:00 AM - 10:00 PM
Raalte Nederland
€85.00

Heideblauwtjes zijn erg fotogenieke vlindertjes en in juni in grote getale te vinden in juni op het Boetelerveld. We zullen een half uurtje voor zonsopgang (deze is om 05.21 uur) beginnen met het zoeken naar deze vlindertjes zodat we ruim de tijd hebben om ze met de opgaande zon en dauw (als het niet bewolkt is…) vast te leggen. Ook kunnen we op dit veld andere vlinders en libellen tegenkomen zoals Heidelibellen, Grote Keizerlibel, Gewone Oeverlibel etc. Ook de fotogenieke…

Meer weten »

Prive workshop focus stacking

juni 23 @ 9:00 AM - 3:00 PM

Een van de grootste problemen bij extreme macro fotografie is de beperkte scherptediepte. Om dit probleem te overkomen leer je tijdens deze prive workshop alles over de techniek focus stacking. Een prachtige techniek waarbij je d.m.v software enkele honderden beelden samen voegt tot een beeld dat van voor naar achteren scherp is. U wordt bij deze workshop thuis begeleidt door uw workshopleider Jeroen Stel.

Meer weten »

Struinen in de Zuid-Hollandse duinen

juni 29 @ 7:30 AM - 12:30 PM
Meijendel Nederland
€85.00

Voor deze macrofotografie fotoworkshop gaan we naar 1 van mijn favoriete kustgebieden; Meijendel. Onderdeel van het grootste aaneengesloten duingebied van Zuid Holland en aangewezen als Natura 2000 gebied. Tijdens elk seizoen heeft Meijendel zijn charmes, dus we zouden hier eigenlijk het hele jaar door terecht kunnen. Maar voor de macrofotografie is half mei tot eind oktober eigenlijk de beste tijd. Maar niet alleen de natuur op de vierkante centimeter is er interessant. Bijzondere vogels in het gebied zijn onder meer…

Meer weten »

juli 2019

Workshop Geoorde Futen

juli 5 @ 7:30 AM - 12:00 PM
geoorde futen fotograferen

Begin Juli heeft de geoorde fuut met zijn herkenbare gouden oorpluimen zijn jongen. Dit is dan ook de periode dat we deze leuke groep workshop organiseren. Voor deze workshop fotograferen we de geoorde futen in groepsverband vanaf de oever en zullen we proberen zoveel mogelijk verschillende composities te maken en ze  zowel close-up als wat verder af te fotograferen. Daarnaast zullen de lichtomstandigheden ons dwingen creatief om te gaan met ons materiaal wat zeer leerzaam is. Wat bij Photo United…

Meer weten »

Workshop boomkikker fotografie

juli 6 @ 9:00 AM - 1:00 PM
€85

In Nederland zijn Boomkikkers zeer zeldzaam. Deze kikkersoort heeft iets exotisch over zich, met zijn felgroene kleur en zuignapjes aan de poten. Onze workshop vindt plaats in de Achterhoek, in een van de laatste natuurgebieden waar deze bijzondere kikker nog te vinden is. Vanwege hun bijzonder goede camouflage zijn ze soms moeilijk te vinden. Jeroen is al jaren bekend met het gebied en weet de Boomkikkers altijd weer voor u op te sporen.

Meer weten »

Prive workshop eekhoorns fotograferen

juli 12 @ 8:30 AM - 7:00 PM
€350

Deze prive workshop leert je op welke manier je eekhoorns het beste kunt benaderen en hoe ze te fotograferen met verschillende lenzen.

Meer weten »

Workshop landschapsfotografie Kinderdijk

juli 13 @ 5:00 PM - 10:00 PM
€85

Beleef een leerzame workshop landschapsfotografie op wellicht het bekendste werelderfgoed van Nederland, de molens van Kinderdijk.

Meer weten »

Bandheidelibellen fotograferen

juli 20 @ 5:00 AM - 10:00 PM
Zwolle Nederland
€85.00

Bandheidelibellen zijn prachtige libellen die goed te onderscheiden zijn van andere heidelibellen door de banden op de vleugels. Ze staan nog op de rode lijst maar je kunt ze op sommige plaatsen in grote getale vinden. In en rondom Zwolle zijn ze op sommige veldjes goed te vinden. Afgelopen jaren heeft Erik Veldkamp de nodige ervaring opgedaan met het fotograferen van deze prachtige en bijzondere soort. Nu is er de kans deze soort samen met hem te fotograferen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen