Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landschapsfotografie: De Wijde Wadden Wereld

24/11/2019 @ 3:00 PM - 8:00 PM UTC+0

€ 85.00

Het wad blijft een aantrekkingskracht op mij hebben. Elke keer als ik er kom wordt ik weer stil. De weidsheid trekt mij maar ook de geluiden van het aankomende water bij vloed en de vele vogels die er hun toevlucht zoeken. Op het wad is altijd wat te fotograferen. Bij mooi weer, maar ook bij bewolkt weer is het
een interessant gebied. Als de zon eenmaal onder is en het weer zit mee wordt het er helder en komen de sterren tevoorschijn. De melkweg is een geliefd onderwerk voor mij om te fotograferen. Deze gaan we samen fotograferen icm met mooie composities.

We zijn ruim voor zonsondergang bij het wad en we hopen op mooi avondlicht. Na een korte kennismaking gaan we bezig met de basisinstellingen van een camera. Deze instellingen proberen we de avond toe te passen. Hopelijk zien we veel sterren!

We gaan kijken naar hoe we moeten fotograferen in het donker. Hoe jedan goed scherp kunt stellen en welke juiste instellingen je moet gebruiken voor het fotograferen van sterren.

Belangrijk is om een statief mee te nemen, en graag laarzen meenemen als je deze hebt! Vanaf de auto is het ongeveer een kwartier lopen tot we op het wad zijn. Houd hier rekening mee. Geen statief? Laat het weten.

Gegevens

Datum:
24/11/2019
Tijd:
3:00 PM - 8:00 PM UTC+0
Kosten:
€ 85.00
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://photounited.nl/product/landschapsfotografie-de-wijde-wadden-wereld

Locatie

Waddenkust Groningen

Organisator

Tjeerd Visser