Scroll Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstfotografie: Friese wouden

27/10/2019 @ 6:30 AM - 10:30 AM UTC+0

€85.00

Elk jaar kijk ik er weer naar uit. De herfst! Er zijn bepaalde plekken waar je dit fantastisch kunt fotograferen. Als de kleuren van de bladeren mee zitten dan zijn we al een heel eind. Als er een mistig zonnetje doorbreekt met mistharpen is het af! De plekken waar dit kan bezoek ik elk jaar een aantal keer. Dit wil ik graag met je delen.

We gaan een mooie route door het bos lopen en gaan op zoek naar mooie composities en gaan dit op een creatieve manier fotograferen. We gaan mooie beukenlanen vinden met overhangende takken wat extra diepte kan geven aan de foto’s. We starten op tijd met een warme kop lekkers en een korte uitleg om daarna het bos in te duiken om het moment van de zonsopkomst niet te missen. Als de omstandigheden goed zijn is het namelijk een sprookje wat we niet willen missen!

Hoe leg je de herfst het beste vast, en welke lens met instellingen heb je hierbij nodig komt allemaal aan bod. We gaan op zoek naar prachtige beukenlanen, dromerige doorkijkjes en mooie herfst structuren op de grond!

Een extra in dit bos is een ven waar een eilandje in te vinden is met enkele bomen erop. Op elk moment is dit een interessante plek.

Gegevens

Datum:
27/10/2019
Tijd:
6:30 AM - 10:30 AM UTC+0
Kosten:
€85.00
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://photounited.nl/product/herfstfotografie-friese-wouden

Locatie

Beesterswaag

Organisator

Tjeerd Visser

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×