Scroll Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heideblauwtjes fotograferen

15/06/2019 @ 5:00 AM - 10:00 PM UTC+0

€85.00

Heideblauwtjes zijn erg fotogenieke vlindertjes en in juni in grote getale te vinden in juni op het Boetelerveld. We zullen een half uurtje voor zonsopgang (deze is om 05.21 uur) beginnen met het zoeken naar deze vlindertjes zodat we ruim de tijd hebben om ze met de opgaande zon en dauw (als het niet bewolkt is…) vast te leggen. Ook kunnen we op dit veld andere vlinders en libellen tegenkomen zoals Heidelibellen, Grote Keizerlibel, Gewone Oeverlibel etc. Ook de fotogenieke Heideringelrups is hier te vinden.

Voor deze workshop kun je het beste een regenbroek aantrekken met laarzen omdat we in het natte gras/heide zullen zoeken naar vlinders en libellen. Eventueel kun je ook een plastic zak gebruiken om op te gaan zitten. Daarnaast is een macrolens en/of een telelens het best om mee te nemen, maar als je die niet hebt is dat ook geen probleem, dan zoeken we andere creatieve oplossingen.

We gaan zoveel mogelijk verschillende composities maken, zowel close-up als wat verder af zodat ons onderwerp in combinatie met zijn leefomgeving op onze foto’s komt te staan.  Als er een mooie zonsopgang is gaan we aan de slag met het tegenlicht zodat er leuke bokeh effecten kunnen ontstaaan.

Gegevens

Datum:
15/06/2019
Tijd:
5:00 AM - 10:00 PM UTC+0
Kosten:
€85.00
Site:
https://photounited.nl/product/heideblauwtjes-fotograferen-3/

Locatie

Raalte
Nederland

Organisator

Erik Veldkamp

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×