Fotografeer de Herfst!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fotografeer de Herfst!

november 1 @ 7:00 AM - 11:30 PM UTC+0

€85

Fotografeer de herfst! | Laat je betoveren door kleur en sfeer

Laat je inspireren door de mooie kleuren en geniet van de bijzondere sfeer van de herfst. Ga met Hillebrand Breuker op pad om prachtige beukenlaantjes, mooie paddenstoelen, gekleurde bladertapijten en allerlei mooie vormen en kleuren te fotograferen. De herfst is bij uitstek het seizoen om lekker creatief aan de slag te gaan.

Locatie
Ik neem je graag mee naar het eeuwenoude Landgoed de Slotplaats bij Bakkeveen. Het is een mooi gevarieerd bos met mooie beukenlaantjes. De oudste beuken zijn hier wel 250 jaar oud. In deze tijd van het jaar zijn hier veel mooie paddenstoelen te vinden. We gaan aan de slag met verschillende lenzen en lampjes, reflectoren, flitsers en allerlei leuke technieken zoals stacking & panorama stitching om verrassende foto’s te maken. Tijdens de workshop ben je zeker niet verplicht om een bepaalde stijl van fotografie aan te nemen. Ik zal je zeker stimuleren om vooral zelf op zoek te gaan naar creatieve beelden. Natuurlijk help ik je daarbij door je verschillende ideeën aan te reiken.

Programma
De ochtend begint met een goede kop koffie of thee. We maken even kennis met elkaar en ik neem het programma met jullie door. Dan kunnen ook gelijk de verwachtingen en specifieke aandachtspunten besproken worden. Aansluitend gaan we gelijk gebruik maken van het eerste licht om op een aantal mooie plekken te fotograferen. Tijdens de koffiepauze (of warme chocolademelk) bespreken we de eerste beelden en delen we ervaringen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens gaan we weer op zoek naar nieuwe onderwerpen en thema’s. Aan het eind van de workshop is er een korte nabespreking

Inclusief:

  • Een serie tips & trucs krijg je in de vorm van een klein e-book van tevoren toegestuurd
  • Een hele ochtend fotograferen op een prachtig landgoed
  • Persoonlijke en intensieve begeleiding
  • Koffie/ thee/ chocolademelk, water, koek en een lekkere snack

 

Gegevens

Datum:
november 1
Tijd:
7:00 AM - 11:30 PM UTC+0
Kosten:
€85
Evenement Tags:
,
Site:
https://photounited.nl/product/fotografeer-de-herfst/

Locatie

Bakkeveen

Organisator

Hillebrand Breuker