Scroll Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Academy Lezing Fotografie in Afrika

22/06/2018 @ 7:30 PM - 10:30 PM UTC+0

€25

Lezing Wildlife & Landscape Fotografie in Afrika
The Do’s and Don’ts door Mike Muizebelt

Als er één ding zou zijn dat je reiservaring naar Afrika onvergetelijk maakt, is het de kunst om die waanzinnige landschappen en portretten van het fantastische dierenrijk vast te leggen. Vaak zien onze beelden er echter gehaast en rommelig uit. Onrustige composities en veel schaduwen en hard licht. Met enige voorbereiding en een goede planning kan iedereen echter terugkomen met een sterke beelden die het niveau van een vakantiekiekje zullen overtreffen.

Om je te helpen het beste te maken van een eventueel aankomende reis hebben we Mike Muizebelt, Afrika specialist en Pentax en Sirui ambassadeur, uitgenodigd zijn kennis met ons te delen aan de hand van een presentatie vol tips en trucs en natuurlijk een heleboel prachtige foto’s. Een aanzienlijk deel van deze tips is uiteraard niet continent gebonden, dus als je meer wilt weten over reisfotografie in het algemeen is deze lezing ook een aanrader!

Gegevens

Datum:
22/06/2018
Tijd:
7:30 PM - 10:30 PM UTC+0
Kosten:
€25
Site:
https://www.cameraland.nl/cursussen/lezing-wildlife-fotografie-in-afrika/

Locatie

Cameraland
Willem Buytewechstraat 27
Alkmaar, Nederland

Organisator

Mike Muizebelt

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×