Scroll Top

Google geeft 1000 nieuwe beelden vrij van de meest adembenemende landschappen in Google Earth View

Google deelt al jaren bird’s eye view afbeeldingen vanuit de ruimte van enkele van de meest verbluffende landschappen van de aarde. Google heeft zojuist zijn grootste update voor zijn Google Earth View-collectie uitgebracht met maar liefst 1.000 nieuwe afbeeldingen. De Google Earth View-collectie biedt nu meer dan 2500 landschappen van over de hele wereld en de verbeterde afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor 4K-schermen met hogere resolutie met helderdere kleuren en scherpere afbeeldingen.


Deze afbeeldingen kunnen worden gebruikt als achtergronden op Android, als screensavers voor Chromecast en Google Home, bekeken als een interactieve tentoonstelling in Voyager van Google Earth en zelfs opgeslagen voor gebruik op uw bureaublad. Google heeft een Chrome-extensie die u in uw browser kunt installeren om de afbeeldingen te bekijken.


“Earth View begon eenvoudig – uit een nieuwsgierigheid nagestreefd door nieuwsgierigen. In de loop van de afgelopen 10 jaar ontsproot dat uit kleine zaadje verschillende takken, en vandaag de dag worden de beelden door miljoenen mensen over de hele wereld gezien,” schreef Google Earth productmanager Gopal Shah in een blogpost.

“Earth View heeft de kracht om onze geest te verheffen van onze kleine schermen naar de ruimte – de landschappen die zich voordoen wanneer u een nieuw tabblad opent of uw telefoon ontgrendelt, uw dag beginnend met een blik op onze wondere wereld. Mijn hoop is dan dit grappige, kleine project – samen met Google Earth als geheel – ons beweegt om meer om deze vreemde maar caleidoscopisch mooie planeet te geven.”

U kunt de hele collectie verkennen op Google Earth View.


Gerelateerde berichten

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×