Scroll Top

Fotoreizen

Onze Masters of Light zijn ook specialisten in het organiseren en begeleiden van een aantal bijzondere fotoreizen naar fotogenieke gebieden in Europa, Afrika, Latijns Amerika, Canada, Azië en Australië.
De fotoreizen vinden altijd plaats in een kleine groep en staan onder begeleiding van een ervaren en gepassioneerde fotograaf.
Uiteraard kennen zij de lokale situatie goed en wordt je niet alleen met de praktische, maar ook met de technische kant van reisfotografie goed bijgestaan.  Je boekt bij de fotografen van Photo United niet zomaar een reis, maar je bent verzekerd van een onvergetelijke reiservaring.

Door hun jarenlange reis en fotografie ervaring voorzien ze je tijdens de fotoreizen van uitgebreid advies. Je bent natuurlijk veel bezig met fotografie, maar de begeiders hechten ook veel waarde aan het genieten en het ontspannen in de prachtige omgeving van de diverse fotoreizen.

Wil je ook eens mee op een bijzondere foto expeditie die in het teken staat van natuur en/of cultuur, neem dan een kijkje op de onderstaande landkaart. Je wordt dan doorgeleid naar de website van de fotograaf die de reis begeleidt. Met hem regel je dan rechtstreeks jouw favoriete fotoreis.

Mobile Safari Botswana - We kamperen midden in de Nationale parken

De unieke kenmerken van onze fotoreizen:

 • Fotoreizen in kleine groepen, geen massa product
 • Geschikt voor ieder niveau en vaak ook geschikt voor meereizende partners
 • Persoonlijke aandacht en we werken actief aan jouw perfecte portfolio
 • Vakkundige begeleiding, niet alleen door de begeleidend fotograaf, maar ook door lokale professionals
 • We beschikken over uitstekende kennis van de locaties, er is altijd een plan-B
 • Uitstekende sfeer en all-in verzorging, geen kostenverhogende verrassingen
 • Bijzondere bestemmingen voor een once-in-a-lifetime reiservaring
 • Samen gaan we op zoek naar de mooiste onderwerpen in het beste licht

Fotoreis Botswana

Een unieke fotoreis in de maanden augustus en september die je door de mooiste natuurgebieden van Botswana voert. Samen ontdekken we alle hoogtepunten van dit adembenemende land: Central Kalahari Game Reserve, de Okavango delta, Moremi, Khwai, Savuti en Chobe. Deze semi-luxe kampeersafari wordt jaarlijks op twee verschillende data gegeven.

De reizen van 2023 zijn volgeboekt, in 2024 reizen op de volgende data:
29 augustus 2024 tot en met 13 september 2024
15 september 2024 tot en met 30 september 2024

De uitgebreidde beschrijving van deze 16 daagse reis vindt u op de website van Mike Muizebelt

Fotoreis Farne Islands – Vogelfotografie Engelse kust

In juni zijn de Farne eilanden net voor de kust van Engeland  de place to be voor Zeevogel fotografie. De papegaaiduikers, alken, zeekoeten en vele andere vogels komen aan wal om hun jongen ter wereld te brengen op de Farne eilanden. Een volledige eerste dag zal besteed worden op Inner Farne waar we op zoek gaan naar het beste licht voor sfeervolle foto’s van individuen of groepen vogels op de rotsen.  Een ervaring die u nooit meer zult vergeten.

De uitgebreide beschrijving van deze 4 daagse reis vindt u op de website van Jeroen Stel

Fotoreis Namibië – The Ultimate Experience

Deze unieke fotoreis door zuidelijk en midden Namibië richt zich op landschap, macro en dieren in het wild. We maken gebruik van luxe lodges dicht bij onze fotolocaties zodat we ons volledig kunnen richten op onze fotografie. Daarnaast reizen we in onze speciaal ingerichte 4×4 met voor iedere deelnemer veel ruimte en een eigen raamplaats.

Namibië is een van de meest unieke en spectaculaire locaties ter wereld voor landschapsfotografie vanwege de combinatie van zijn ongerepte natuurlijke schoonheid, unieke geologische kenmerken en levendige culturele erfgoed. Hier zijn een paar redenen waarom Namibië zo’n geweldige locatie is voor landschapsfotografie:

 1. Adembenemende landschappen: Namibië heeft een ongelooflijk divers landschap met dramatische contrasten, van de rode zandduinen van Sossusvlei tot de groene savannes van Etosha National Park en de dramatische kustlijn van de Skeleton Coast. Deze gevarieerde landschappen bieden een overvloed aan fotomogelijkheden.
 2. Unieke geologische kenmerken: Namibië heeft enkele van de meest unieke geologische kenmerken ter wereld, waaronder de beroemde rode zandduinen van Sossusvlei en Deadvlei, de bergen van Spitzkoppe en de Fish River Canyon. Deze kenmerken bieden niet alleen spectaculaire landschappen, maar ook fascinerende onderwerpen voor detailopnamen.
 3. Wildlife: Namibië heeft een overvloed aan wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen, neushoorns, giraffen, zebra’s, cheeta’s en nog veel meer. Deze dieren bieden niet alleen een prachtig onderwerp voor dierenfotografie, maar ze kunnen ook het landschap versterken en een gevoel van schaal en diepte geven.
 4. Lichtomstandigheden: Het licht in Namibië kan spectaculair zijn, vooral bij zonsopgang en zonsondergang. De gouden en oranje kleuren van de woestijn en de rode zandduinen worden prachtig versterkt door het zachte ochtend- of avondlicht, waardoor de landschappen nog dramatischer en aantrekkelijker worden.

Kortom, Namibië is een ongelooflijk rijke en gevarieerde locatie voor landschapsfotografie met een overvloed aan mogelijkheden om de schoonheid van de natuurlijke wereld vast te leggen.

Alle informatie over deze reis is te vinden op de website van Mike Muizebelt

Fotoreis – Roofvogels Engeland

Altijd al eens een Buizerd of Bosuil willen  fotograferen….?

Of misschien een kerkuil, steenuil of zelfs een oehoe! Grijp dan nu  je kans…..en……dat alles in een prachtige natuurlijke omgeving. ‘S avonds overnachten we in een modern, comfortabel en goed uitgerust appartement. Een stevige 3-gangen maaltijd en een warm bad wordt een welverdiende traktatie na een lange dag roofvogels fotograferen. Uw gastheer Jeroen Stel zal deze roofvogelworkshop voor maximaal 3 gasten geven. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u zo spoedig mogelijk aan.

Unieke Fotoreis – Australië & Tasmanië

Zuid Australië en het eiland Tasmanië zijn enkele van de beste locaties voor vogel- en natuurfotografie in de wereld. Een echt Wildlife Adventure zoals u nog nooit heeft beleefd! Mijn persoonlijke benadering en het feit dat er maximaal 3 deelnemers mee gaan op deze reis zorgen er voor dat u de best mogelijke begeleiding krijgt tijdens dit ongelooflijke foto-avontuur!

Meer informatie over deze unieke fotoreis is te vinden op de website van Jeroen Stel

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×