Onze Masters of Light zijn ook specialisten in het organiseren en begeleiden van een aantal bijzondere fotoreizen naar fotogenieke gebieden in Europa, Afrika, Latijns Amerika, Canada, Azië en Australië.
De fotoreizen vinden altijd plaats in een kleine groep en staan onder begeleiding van een ervaren en gepassioneerde fotograaf.
Uiteraard kennen zij de lokale situatie goed en wordt je niet alleen met de praktische, maar ook met de technische kant van reisfotografie goed bijgestaan.  Je boekt bij de fotografen van Photo United niet zomaar een reis, maar je bent verzekerd van een onvergetelijke reiservaring.

Door hun jarenlange reis en fotografie ervaring voorzien ze je tijdens de fotoreizen van uitgebreid advies. Je bent natuurlijk veel bezig met fotografie, maar de begeiders hechten ook veel waarde aan het genieten en het ontspannen in de prachtige omgeving van de diverse fotoreizen.

Wil je ook eens mee op een bijzondere foto expeditie die in het teken staat van natuur en/of cultuur, neem dan een kijkje op de onderstaande landkaart. Je wordt dan doorgeleid naar de website van de fotograaf die de reis begeleidt. Met hem regel je dan rechtstreeks jouw favoriete fotoreis.

The best thing about Memories is making them
  • Fotoreizen in kleine groepen
  • Geschikt voor ieder niveau
  • Persoonlijke aandacht
  • Vakkundige begeleiding door professionals
  • Goede kennis van de locaties
  • Uitstekende sfeer en verzorging
  • Bijzondere bestemmingen
  • Op zoek naar het perfecte plaatje

Fotoreis Botswana - Avontuurlijke reisfotografie in Afrika

Avontuurlijke mobile safari in Botswana

Een unieke fotoreis in augustus en september 2023 door de mooiste natuurgebieden van Botswana. Samen ontdekken we alle hoogtepunten van dit adembenemende land: Central Kalahari Game Reserve, de Okavango delta, Moremi, Khwai, Savuti en Chobe. Deze semi-luxe kampeersafari wordt in 2023 op 2 verschillende data gegeven.

De uitgebreidde beschrijving van deze 16 daagse reis vindt u op de website van Mike Muizebelt

 

 

 

 

Fotoreis Farne Islands - Vogelfotografie Engelse kust

Vogelfotografie op een toplocatie

In juni zijn de Farne eilanden net voor de kust van Engeland  de place to be voor Zeevogel fotografie. De papegaaiduikers, alken, zeekoeten en vele andere vogels komen aan wal om hun jongen ter wereld te brengen op de Farne eilanden. Een volledige eerste dag zal besteed worden op Inner Farne waar we op zoek gaan naar het beste licht voor sfeervolle foto’s van individuen of groepen vogels op de rotsen.  Een ervaring die u nooit meer zult vergeten.

De uitgebreide beschrijving van deze 4 daagse reis vindt u op de website van Jeroen Stel

Zuidelijk Namibië - Waanzinnige woestijnen

Southern Namibia - Splendid Deserts Photography tour

Deze unieke fotoreis door zuidelijk Namibië richt zich op landschap, macro en dieren in het wild. We maken gebruik van high-end accommodatie met maximaal comfort zodat we ons volledig kunnen richten op onze fotografie.
We maken gebruik van onze eigen speciaal ingerichte 4×4 met voor iedere deelnemer veel ruimte en een eigen raamplaats.
Alle informatie over deze reis is te vinden op de website van Mike Muizebelt

Fotoreis roofvogel fotografie Engeland

Fotoreis roofvogels - Engeland

Altijd al eens een Buizerd of Bosuil willen  fotograferen….?

Of misschien een kerkuil, steenuil of zelfs een oehoe! Grijp dan nu  je kans…..en……dat alles in een prachtige natuurlijke omgeving. ‘S avonds overnachten we in een modern, comfortabel en goed uitgerust appartement. Een stevige 3-gangen maaltijd en een warm bad wordt een welverdiende traktatie na een lange dag roofvogels fotograferen. Uw gastheer Jeroen Stel zal deze roofvogelworkshop voor maximaal 3 gasten geven. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u zo spoedig mogelijk aan.

Alle informatie over deze reis is te vinden op de website van Jeroen Stel

Fotoreis Ethiopië - Op zoek naar de Ethiopische Wolf

Fotoreis Ethiopië - Op zoek naar de Ethiopische Wolf

Samen met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers gaan we op zoek naar de meest zeldzame en bedreigde hondachtige ter wereld: de endemische Ethiopische wolf (Canis simensis). Van open landschappen tot nevelwoud, van primitief kamperen tot luxe lodges: in deze reis van contrasten gaan we héél veel indrukken op doen.

Meer informatie over deze unieke fotoreis is te vinden op de website van Mike Muizebelt

 

 

Unieke fotoreis Australië en Tasmanië

Unieke fotoreis Australië - Tasmanië

Zuid Australië en het eiland Tasmanië zijn enkele van de beste locaties voor vogel- en natuurfotografie in de wereld. Een echt Wildlife Adventure zoals u nog nooit heeft beleefd! Mijn persoonlijke benadering en het feit dat er maximaal 3 deelnemers mee gaan op deze reis zorgen er voor dat u de best mogelijke begeleiding krijgt tijdens dit ongelooflijke foto-avontuur!

Meer informatie over deze unieke fotoreis is te vinden op de website van Jeroen Stel

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.