Scroll Top

Disclaimer

Aan de inhoud van de website www.photounited.nl is grote zorg besteed. Bezoekers worden uitgenodigd de foto’s te bekijken en de teksten te lezen, maar de beelden en teksten zijn niet bestemd voor reproductie. Photo United aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid. Photo United behoudt te allen tijde het recht voor de inhoud van deze site om welke reden dan ook te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te hoeven stellen. Photo United aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze website wordt verstrekt.

Instellingen, organisaties, of personen, die vinden dat geplaatste beelden of teksten op een of andere manier schade berokkenen aan hun identiteit of anderszins, kunnen zich onder vermelding van gegronde redenen melden. De fotograaf zal deze afbeeldingen of teksten, indien de redenen door hem gegrond worden verklaard, z.s.m. van de website verwijderen.

Voor commerciële opdrachten en commercieel gebruik kunt u via het contactformulier contact opnemen met Photo United. Photo United behoudt te allen tijde het digitale en/of analoge origineel.

Het auteursrecht op de foto’s berust bij de aangesloten fotografen. Photo United en haar aangesloten fotografen zijn en blijven intellectueel eigenaar van alle afbeeldingen, logo’s en teksten die ontworpen, gemaakt en bedacht zijn en op deze site worden getoond.

Alle foto’s en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×