Scroll Top

De Fxlion Nano Two voor stroomvoorziening in het veld

Onze workshop mentor Mike Muizebelt is een zeer ervaren reiziger die vaak langere tijd “off the grid” verblijft in de natuurgebieden van Afrika. Het zal duidelijk zijn dat de stroomvoorziening daar een uitdaging is voor de gemiddelde fotograaf.

Naast de camera willen ook de telefoon, de filmcamera, je laptop en de zaklampen regelmatig opgeladen worden. Nu kan je door middel van een stroomomvormer in de auto wel wat opladen, maar het is niet ideaal.
Recentelijk kreeg hij de beschikking over een Fxlion Nano Two batterij. Deze batterijen worden vaak door professionele filmers gebruikt, maar ook voor de fotografen biedt deze batterij veel mogelijkheden.

Door zijn USB-C, USB-A, micro USB en D-tap aansluitingen zijn de mogelijkheden om je apparatuur weer even op te laden vrijwel eindeloos. De meeste moderne camera’s ondersteunen tegenwoordig ook USB-C zodat het maken van een time-lapse of star-trail van een erg lange tijd nu ook mogelijk is.

Zijn ervaringen en een zeer complete test vindt je hier: Fxlion Nano Two test

Fxlion Nano Two
Fxlion Nano Two batterij met Nanlite Forza 60

Een opmerking achterlaten

Photo United Wachtlijst We houden u op de hoogte als er plaatsen vrij komen of nieuwe data bekend zijn. Vul hier onder uw email adres in.
×